angkatanenambelas

where friendship remains for lifetime

Aku yang kahwin..

(message from siam)

Assalamualaikum W.B.T.

Adapun aku telah selamat menjalani kehidupan berumahtangga dan last week telah berlangsungnya kenduri aku. Aku pohon maaf kalau aku tak menjemput dan tak inform awal-awal tentang majlis aku. Itu adalah atas kelemahan dari pihak aku sendiri. Hehe. Apa pun, aku just nak bagitau yang aku dah selamat kahwin. TQ and peace..



Cepat kira

Followers

kotak jerit

Disclaimer

Jika anda mempunyai sebarang input untuk dimasukkan atau aduan untuk disampaikan, sila emailkan kepada :
nmfaizal84@gmail.com (pok gad)

atau terus hubungi 012-984 8213