angkatanenambelas

where friendship remains for lifetime

Salam Ramadhan

Ramadhan is here...

Jom MaKaN-MaKaN versi Ramadhan (Buka Puasa)

Since last year event was not very "intresting"...(alih2 muka sama je yang attend)....
So, this year buat kecik2 je.....
Still open for comments....
But, for now:-
Friday (19/09/2008) or Sunday (21/09/2008) at Rafi seksyen 18, Shah Alam....
Gathering around 6.00 pm.....

Lets hear some input....

(sorry gang, aku tak de budget nak calling2 bulan ni).....

MiNuM-MiNuM

Ladies and Gentlemen (and TJ)

How about Saturday night..usual spot, usual time....Reply as soon as possible.....

FANTASY PREMIER LEAGUE FEVER!!!

Hye all..

Since the epl is about to get started..How 'bout we all too get some dream team amongst ourselves(epl only-lah).Oh yeah..arSenal,manU,cheLsea,manCity,liVerpoOl,newcastle and some more...

Detail;

i) enter this web add. -> fantasy.premierleague.com
ii) league id no.. -> 30622-60743
iii) league name -> SOKREK La Liga ( as created by jat D' Kambing)

Ok.Have fun ya' all

Any queries, please don't hesitate to "jerit" in d "kotak jerit".

p/s : any other leagues;e.g. la liga,serie A and etc are also coming to get us..so WATChOuT!!

MiNuM-MiNuM

It has been quite sumtime since our last gathering.
So, I propose to have a "MiNuM-MiNuM" session at Rafi on this saturday night for some catching-up....
around 9.30pm....after that maybe we could have a futsal match....

so, amacam.....ada berani?????

Sila layari laman ini untuk merasai perasaan "reunion" di pantai port dickson

http://www.flickr.com/photos/26864265@N03/

yeah!!!

Glory means glory...

I could write a long long list of what had happened but as they said, a picture could tell a thousand words. So here goes a lot of pictures which represent a zillions of words. Fart yeah.

We came, we saw, we farted.. This is B16's ark.

Thanks to organizer for giving us another uniform.

This is the gayest pic caught. I know both ladies and gents crave for this pose.

These are the only flowers we could afford to bring..

Those gestures look familiar back in the night time when they crawl under the fence. Fly baby, fly..

As a gay, Afai did pretty good in 'blow job'..

This is called OrangUtan walk and you can see Ramlal and Aina are turning into one..

"Yay! We lost 3 times in a row but we're happy to be here.."

This is controversial. Smank, Ramlal meant no harm. He's a gay and you know that well.

The crowd went wild as Murizah announced there will be no more prep!

kijang pretended like he was pulling it. he was holding it and put a hard face on. kijang kijang kijang kijang..

there's something strange about pokgad's right hand but i cant figure it out..

"We all love Murizah!!"

this one's for you Helda!

aina loves banana boat so much. i wonder why she likes banana so much??

"Selamat datang ke Malaysia. Di sini uang nya lumayan!!"

This was taken just before Salam n Fathi came and finished them in one shot.

You won't find such delicacies back in Dewan Makan. Unless if Pakcik Ayam loves you..

"I have a dream.." Stone delivered the speech yet Sox had something more important to accomplish.


ramlal with his most convincing speech. promoting Sivaji the Boss - nothing exclusive and no gay thing.

mrsm berseri? yes we did shine back n then but hell, these people are damn stupid..

i wonder whether it was salam or fathi who left the crap at the parking lot..


There are still a few pictures left unposted. Man is planning on CDing the pics and vids. We all could only wait and pray to Allah that Man is blessed with some kerajinan and also determination to compile them in one piece of disc. Amin.

Glory Beach Resort


this was..
it will be...
it was the most..

haha..continue on your own

Shout Box di Delete

Assalamualaikum,

Oleh kerana penyalahgunaan media jerit, shoutbox terpaksa di delete....
Aku tak tahu la, siapa la yang suka sangat menyusahkan org....
Hidup tak bermakna sampai terpaksa buat benda yang ntah apa2 demi kegembiraan sendiri....
Semoga pintu hati 'dia' terbuka untuk bertaubat.....
Shout box mungkin akan dikembalikan, tapi bergantung kepada masa.....
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi org2 yang berkaitan sahaja.....


Wassalam.

Rough Tentative

Rombongan akan bertolak pada awal pagi....sila berkumpul di tmpt yang akan disetkan awal....
sampai Port Dickson pkul 1...tgh hari mkn sdiri....
Telematch main ptg tu jg....10 game....
mlm bbq....
lpas tu lepak....

pagi keesokan harinya, aktiviti bebas....
breakfast disediakan....
boys, main bola.....
check out pkul 12, lunch disediakan....yang mana nak stay, bleh stay, tambah sdiri....

untuk maklumat lanjut, sila hubungi aku (pok gad), stone, siam @ ekin....

Wassalam...

Senarai Nama Setakat Mlm Ni

Finally..........

Peserta:
1. Pok Gad
2. Stone
3. Siam
4. Kutu
5. Kijang
6. Syikin
7. Rose
8. Kuri
9. Man Bulu
10. Sox
11. Chombi
12. Odeng
13. Raja
14. Salam
15. Fathi
16. Apam
17. Im
18. Y
19. Kagi
20. Jat
21. Kawi
22. Lekor
23. Afai
24. Talub
25. Aina
26. Ila
27. Tomok (L)
28. Nazmi (yong)
29. Ramlal

ini adalah senarai yang melaporkan diri kat kami stakat mlm ni...
sesapa yang tak de dlm senarai, sila hubungi kami secepat mungkin.....

Nombor Untuk Dihubungi

Berikut disenaraikan contact person yang boleh anda hubungi untuk sebarang pertanyaan...


Stone : 019-287 2322

Siam : 017-672 6205

Pok Gad : 012-984 8213

Syikin : 019-6005707



Untuk pembayaran, sila hubungi mereka di atas terlebih dahulu bagi mengelakkan kekeliruan...


Terima Kasih...

FITNAH...

aku tak tahu la mamat mana yangtulis....
Program ini di teruskan...
ada org guna nama stone....


INI ADALAH FITNAH ORG YANG TAK PUAS HATI

dari shoutbox...

"5 May 08, 06:17
stone: secara rasminya, program reunion kita ni dibatalkan...ada masalah penginapan."

cuba kita semak, siapa post lepas tu, dan pukul brapa????

program ini dijalankan seperti jadual...

Tarikh : 17 - 18 Mei 2008
Tempat : Port Dickson


untuk maklumat lanjut hubungi aku (pok gad), stone dan siam.....
sila buat pengesahan untuk sebarang maklumat...

Meeting-meeting-meeting-meeting

Adapun dengan sukacitanya, tuan hamba pacal yang hina ini ingin menyampaikan mandat dari Mr. Stone bahawasanya akan diadakan satu perjumpaan untuk membincangkan aktiviti-aktiviti berkenaan kereunionan kelak.



The meeting will take place as following:

Rafi s18
3rd May 2008
8.30-11.00 pm

(futsal is optional. due to number of participants and time constraint)

Sebarang kemusykilan, bleh la berhubung secara terus dengan Mr. Stone @ 0192872322. Sekian dulu dari saya, bukan Nurul Syuhada Nurul Ain.


Hunger for Photos?


Well, feel like treasuring the precious moment? Benda alah kat atas ni bleh membantu. haha.. Ini camera sgtla cantik dan menawan. Sony Cybershot T-2. Bagi aku, ini memang teknologi yg tak terkalah bak kata Muhyi. Didatangkan dengan koleksi kaler-kaler yang meruntun jiwa, Sony sememangnya tak pernah tewas dari gaya.

Spec camera ni bagi aku mmg terbaik setanding ngan gayanya. Mmg the cover equates the contents. Dengan kapasiti memori 4gb (internal), takyah dah korang sibuk² nak beli memory card. Itu pun takkan abis space kalo setakat nak snap gambar utk reunion ni. Pastinya 8.1 megapixel akan memberikan kualiti gambar yang terbaik dan takkan pecah kalo dizoom semaximumnya. Teknologi touch screen pun turut dimuatkan dalam kecanggihan tanpa henti camera ni.

Tapi, spec² lain ni aku kurang heran sgt la. Sbb ape? Ala.. Camera lain pun bleh bagi spec ni. Yg mahal tentang camera ni bukan harga dia. Harga mmg la mahal kan? Aku bagi 4 bintang la utk satu lagi pro n aku anggap kelebihan camera ni compare dengan camera lain. Teknologi SMILE DETECTION! Aku sendiri dah experience benda ni masa kat camera fair di PWTC tak lama dulu. Ko tak perlu snap. Just give a decent smile and the thing will go shiny.. Ada 3 kategori senyuman yg dia detect mengikut kadar sensitiviti yang berbeza. Canggih beb.. takyah timer2 dah..

Satu lagi, camera ni blogging friendly. Bab yang ni aku tak sure sgt tapi aku tak kesah sgt pn. Dengan retail price RM1399, korang bleh pilih dari 5 kaler yang cantik bangat seh.. Tepuk dada, tanyalah Ramlal. Wat instalment baru RM 117 /mth. Kalo ade duit lebih atau tersepak kat tepi jalan, aku pastinya akan berkejar ke Sony Style terdekat. Malangnye takde lagi.. haha..

Jadi, jumpa korang sume kat PD nanti. Aku sgt² teruja nak gi reunion yang semakin meningkat participationnya. See you there ladies n gents..

gaTh tranSportation IsSue.

sinnCe we arE having around 50 most beautiful gal and most charming guy on-board for this post party...eh silap..gathering,maybe we could lend a helping hand in giving co-operation by bringing our own mode of transportation regardless of any segment of vehicle.emm..until 27/04/08,pursuant to conversation with the committee for this time around , agreed and confirmed person to bring along their private vehicle are as followed;

i)stone
ii)kutu
iii)ekin
iv)ros
v)why@shazreen
vi)man
vii)helda
vii)kawi

anybody that are willing to add-up to this humble list, please do shoUt out Loud to stone,ekin or pok Gad..as a reminder to them,in-case of lack of space for this transportation issue.

thanks again for reading and giggling around this area.

EMUD INJURED

EMUD INJURED

Shah Alam, 26 April 08 - Emud @ Rooney, 24, telah mengalami kecederaan semasa bermain futsal di Pusat futsal ISF dekat sini semalam. Dia telah dikejarkan ke Hospital Kuala Lumpur 2 jam selepas itu oleh Stone,24, Kijang, 24, dan Pok Gad, 23, dengan kereta Stone. Kakinya disemen dan perlu mendapat rawatan susulan.
"Kakinya tak patah, cuma bahagian tendon mungkin koyak" kata doktor yang melawatnya, Dr. Rorin Wong.
Dia dijangka akan pulih dan kembali beraksi dalam tempoh 2 bulan. - REUTERS

Tarikh Akhir Dilanjutkan

Tarikh permohonan dilanjutkan kepada:
30 April 2008

Jangan lupa untuk menghubungi nama2 dibawah untuk pendaftaran.



Sehingga hari ini, sudah 42 orang telah confirm (tak termasuk a-B)..

Senarai Nama

Wahai rakan2 ku....
Senarai nama akan dikeluarkan tak lama lagi....
Cepat2 la confirm kan kehadiran anda....
Setakat ini, 30 org dah bayar.....
Sokongan anda amatla di hargai....

This is the apartment view from the inside.
It seems luxurious compared to mine.

Marilah Mari.. Pergi Membayar

Assalamualaikum W.B.T.

Setelah beberapa kali wat post, aku pun dah tebal muka sket sbb asyik tukar je program. One thing for sure, 17-18 tu konpem la kan.. Dengan ini, aku dan juga mewakili committee reunion kali ini, memohon jasa baik anda untuk membuat pembayaran dengan kadar yang agak segera. Ini bertujuan untuk:

  • mengompemkan jumlah apartment yang akan kita book (setakat ini quotation limited untuk 50 orang)
  • memudahkan proses pembayaran deposit kepada pihak Glory glory beach resort (bukan fan MU)
  • membolehkan pihak committee mengeluarkan senarai hadirin sesegera mungkin. (terdapat desakan dari pihak-pihak tertentu untuk mengepost list ini...)
Oleh itu, dengan ini diumumkan bahawasanya tempoh terakhir pembayaran adalah pada

20 April 2008

iaitu tempoh sebulan sebelum tarikh berlepas. Maklumat pembayaran telah pun dipostkan terdahulu. Jadi, segeralah ke bank² berhampiran dan buatlah pembayaran menerusi pemberaturan di kaunter, mesin cash deposit, Maybank2uNme, CIMB click, Mastercard, VISA, AMEX, JCB, debit card, prepaid Mastercard, Visa Wave, dan yang sewaktu dengannya.

Sebarkanlah kepada rakan-rakan anda semua. Bagi setiap 5 rakan yang mendapat khabar dari anda, anda akan dihadiahkan dengan segelas minuman percuma apabila tiba di PD nanti (jangan percaya ayat ini!)

UPDATE POST

In the words of stone himself...

"dah bole start membayau tuk melicinkan kerje kite..tq.."

"ok kite akan pegi 17-18 mei. sorang kene bayau rm150. kite akan buat di glory beach resort PD. bole bayau kat name and no akaun kat bawah tu..try bace sket la.."

Account-account bank yang terlibat.

CIMB pokgad BWP - 01180062127522
CIMB syikin BWP - 08040065988520
Maybank siam LDP swasta - 162049745408

Sebarang pertanyaan, sila hubungi...

mr. stone @ 0192872322
pokgad @ 0129848213
syikin @ 0196005707
siam @ 0176726205

Kot rasa2 macam nak kacau kutu pn boleh je call dia.

Nanti papehal stone update lain.
PAKEJ A

- 3H2M - GLORY BEACH RESORT (17, 18 & 19 MAY 2008)
- RM250

PAKEJ B

- 2H1M - KAYNS RESORT (10 & 11 MAY 2008)
- RM150


Kedua-dua pakej termasuk:
- Penginapan
- Makanan (including BBQ)
- Souvenier
- Telematch

Sekian, terima kasih.

* Pengangkutan tidak termasuk dalam pakej
Sila buat pilihan dan sahkan sebelum 22 Mac 2008 bagi memudahkan tempahan.
Sebarang pertanyaan boleh la diajukan kepada AJK yang terlibat.

sunburst review

well, i've been to sunburst last saturday and it was so.. ordinary. boobs and cleavages were everywhere. a lot of booze pumped up through the day by Tuborg. Hell, this is the first time I heard such beer's brand. I'm sure it tasted much the same as other beers.
Bukit Kiara was crowded with cars and chics. I stopped by at a bundle stall and the taukeh is from Kulim. He stayed in Sentul though. We spent RM200 and bought 4 tshirts there. I made friends with him and loitered a while just before we checked in.
As we made ourselves clear with the security that we weren't carrying any weapons and shits, Gigi was on stage. At this very moment, not much boobs and ass were around. A bunch of idiots were having beers under the hot hot sun. There were 4 stages. Sky, Sun, Era and Hitz. You can tell that least rated bands will perform at Era n Hitz stage. Both Sun and Sky were reserved for Search, Incubus, John Legend, George Clinton, Pop Shuvit and tah hape² band lagi.
A lot of booths and stalls were set and for sure the rent was gonna set you naked once you've paid for it. I had to settle for RM10 stupid hotdog at Planet Hollywood stall and RM 4 ice-cold Coke. 'Outside food will be confiscated'. Luckily I didn't tapau nasik lemak sotong and teh o ais limau.
"Cliche..." Its true what Gigi's vocalist said. The crowd's reaction is always predicted. Girls and ladies were trying so hard to impress with the things on their chest. Guys were being cool. Aku pakai selipar jepun je sbb takde kasut tapi aku tetap mosh masa OneBuckShort perform. Putus-putus selipar aku dibuatnya.
Little kids, makcik, nigger, white, PAS, BN... All walks of life gathered to entertain themselves as they think they deserved fun since they paid RM200 maa.. I saw Fazura with her bf and Ashraf Sinclair and Bunga Cinta Lestari were kissing like they were in heaven. Tipu la lu mamat. Ari tu cakap tanak comolot in public lagi. Tapi awek ko mmg gojes... Seriusss..
Tanak cite panjang, Sunburst sucks sbb ade John Legend yg berpeluh mcm mandi hujan lebat.


Bands/artistes I watched:
Gigi - good showmanship
Meet Uncle Hussain - *
Hujan - good response from crowd (hujan lebat time diorang main)
PopShuvit - sound mmg nice tp still aku tak layan
LoveMeButch - vokal lu mmg gempak la Syahrul
OneBuckShort- you guys suck this time!
Tompi - aku borak² je time korang main
The Roots - korang carik makan guna lagu TooPhat
JoeFlizzow - cap Kartel ko aku tgk tak laku pun
CheNelle - nape ko tak masuk AF ek?
JohnLegend - budget star nak mampos, kuar lambat
GeorgeClinton - wat pemujaan untuk halau semangat jahat ~cawat mamat tu mmg steady
Incognito - adela aku nampak minah tu sing along lagu ko..
Incubus - !@$@#^*&))(_^#$DFGHTYRQCYNjfgsd... budak ska pun joget lagu korang. boobshake everywhere and ade keling nak gaduh sbb tak paham lagu ko. mabuk todi lebey...

There were a few more artistes and bands but I'm no universal listener. Ada sedikit bias dalam membuat laporan ini. However, Sunburst adalah satu kejayaan bagi mereka. Akhlak anak Melayu tetap runtuh termasuklah aku gak. Kita gagal sebenarnya. I've learnt something there. We are always boasting about our pride but dignity is actually drifting down the drain and we are on the losing side. Pastikan anda tahu di mana dan ke mana anak-anak anda.. Aku taktau berapa ramai yang got laid that night but sure thing is, see you at the reunion.. Empathy is much better than sympathy. Feel it..

MRSM Beseri B16's PD Reunion

Greetings B16ers. Reunion datang lagi (macam iklan Tora..~berbackgroundkan suara Mat Sentul...) Setelah berpecah kepala memikirkan dan menghantar delegasi ke PD, committee reunion 08 dengan sebulat suara ingin menetapkan tarikh reunion adalah seperti berikut: (kali ni nada Penyimpan Mohor-mohor Besar Diraja. )


MRSM Beseri B16 2008's reunion
Venue : Glory Beach Resort
Date : 17-19 May (eve of Wesak)
Fees : RM 250
Details of activities:
Fun under the sun for 3d2n. Tido apartment. Makan disediakan (konpem sedap), telematches utk mengisi masa senggang (lari dalam guni dan sewaktu dengannya), ada beach rugby utk guys, bikini pageant contest utk guys jugak, pertandingan melukis gambar guru kesayangan anda, mengisi minyak kereta yang anda tumpang, tido secara konsisten, bermain banana boat (anda bayar sendiri), pengangkutan disediakan oleh pihak penganjur (naik Bongo beramai-ramai) dan pelbagai aktiviti lain yang masih belum sempat dirancang oleh penganjur sendiri.
Contact person(s):
mr. stone @ 0192872322
pokgad @ 0129848213
ros erwina @ 0123797144
nana @ 0122371154
syikin @ 0196005707
siam @ 0176726205

So, sila depositkan RM 100 ke dalam akaun-akaun berikut sebagai confirmation utk menyertai..

CIMB pokgad BWP - 01180062127522
CIMB syikin BWP - 08040065988520
Maybank siam LDP swasta - 162049745408

Once korang dah depositkan, cpt2 contact tuan punya akaun. SMS pun jadi la. Kalo risau, call. Make sure simpan resit deposit tu nanti in case kalo berlaku kekeliruan yang tidak diingini. Sila depositkan RM100 anda selewat-lewatnya akhir bulan April. Ini bertujuan untuk menguruskan costing, jumlah apartment dan arrangement kereta. Sebarang kemusykilan dan keraguan silalah hubungi contact numbers yang telah disediakan. Kami mengalu2kan feedback dari anda semua. Sekiranya anda rajin, sila lah copy pemberitahuan ini dan postkan dalam bulletin (friendster/myspace/tagged/facebook/e-kawan) atau e-mail (import from address book).

Sekian terima kasih.

Bongo Fever

Bongo....that's the name...
Last trip was great because of Bongo....
Fly Bongo, fly......

I'll be waiting for,

"The Return of the Bongo"

Finalised, Finally... Yet Paid by you guys!!

So, our delegation to PD came back with some disappointment yet figured out a backup plan which might not be the same as agreed before. This, as predicted was due to the desired date falls on eve of public holiday and Malaysians, had nowhere to go except for the least choice, Port Dickson.

However, 10-11 May happen to be a good date indeed. 2 days and 1 night would be just nice to waste our time and money there. Delegasi dah mencoba sebaik mungkin dan aku percaya kesukaran yang timbul adalah bukan kerana ketidakcekapan mereka sebaliknya kekangan-kekangan normal yang seringkali menghampakan mana-mana pihak rombongan.

Apa pun, cuba kita memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada mereka. Sesungguhnya, aku tak dapat gambaran penuh lagi tentang perjalanan ke PD ini. Once aku dah jumpa ngan committee nanti, aku akan update post dengan everything you ever wanted to know about this coming reunion. See ya later ladies n gents..

Sunburst KL Music Fest anyone?


Well, currently airing on primetime, Sunburst KL Music Fest is soon to hit Bukit Kiara Equestrian Club on the 15th of March. For the fee of RM 200, you can watch bands and artistes from all walks of genre. You name it. We got rock, indie, punkrock, rap / hiphop, jazz.. This shit's gonna rock man.. With 4 stages set to crash your eardrums, Sunburst is believed to be the Malaysian's version of Woodstock/Loolapalooza/Bigdayout and the list goes on and on.

The bands? Incubus, Search, Gigi, Incognito, The Roots, John Legend, One Buck Short, Y2K, Estranged, Hujan, Meet Uncle Hussain, Pop Shuvit, GSC, Che'Nelle, Tompi, Bittersweet and one more time, the list never stops. For music lovers, this is the place where you should save your money first then waste it with no regret. I doubt it will be crowded with goddess-like chics and of course, you can also watch fashionistas dress to kill.

My advice is, if you have the money, free time plus a chic whom you don't know where to bring, please go to Marina Hotel, Golok. This fest is for fucking pure musicmania. Yes, RM 200 costs a lot but if you think back, it's still damn expensive and ripping off. If you're solely intended to watch your only favourite band ie; HUJAN, don't go wasting your money there. Please, drop by BauBau Cafe @ CM and do some deeds by donating your extra bucks for FOODNOTBOMBS.
I remember last time when I met Stone, Gayour and Ahfart at Stadium Merdeka. It was a truly touching Jejak Kasihan. See, music unites people. Don't judge people by what they listen to, but let the court decides it. Erase RACISM in music. Even though Emud is a big fan of Westlife and Justin Henin, I still love his ass..

more info : http://www.sunburstkl.com/, http://www.fnbkl.cjb.net/

Vote!!

Vote wisely. It's your right. It's your decision that decide the future of the nation.
Eventhough your's only one small vote, it is very important not to lose it.
For the bright future ahead and beyond.

Think about what they had contributed to the nation. Think what did they have done. Think how they've done it. Think how they had treated you. Think what you can achieved now with their sacrfices. Think how many lives have been robbed to earn this independence. Think the diginity we need to hold. Think the freedom that we had have for the past 50 years. Think again, what you have done for the country. Think what you can be proud of. Is it the place where you can call home? Think,think, think and think.

Come on lah. Vote lah.

Like what Mama Muree said, "your vote determine who will lead you in this territory".(her territory lah tu)

la la la..

minilepak+futsal

uuh..disebabkan pakcik ayam byk komitmen ngan kluarga barunya..
dia mngalami suatu kecemburuan masa.
oleh itu, barang siapa yang memerlukan khidmat untuk melayari gambar2 hari tu..
sila lah letakkan emel anda di kotak jerit sebelah..
dan jemputan akan dihantar ke emel anda..
harap maklum

349 DECIBELS!

Assalamualaikum W.B.T.

Well well well.. Maafkan aku kerana lambat mengupdatekan blog ini. Terlebih dahulu, committee ingin mengucapkan zillions of thanks for those who attended the gathering. Unless for mama's boy named airmood, you are always stuck with those silly excuses!

Adapun peristiwa yg telah mengambil venue di Shah Alam itu telah berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. The event had received overwhelming response from Beserians all over Klang Valley / Shah Alam. Estimated guests that were there is recorded to 30++. What can we really say is that Mr. Stone was wise enough to book a room which is isolated from the normal mamak crowd. The noise was like 349 Decibels where we could hear laughters and jokes dispersed through the thick air. Congested. The word is the best to describe the room.

Participation from ladies was more than satisfying. Putera-putera pun apa kurangnya. Hanya mereka yang pergi dapat mendescribekannya. Aku tak perlu la list down sapa yg dtg. Cuma, yang mengkagumkan aku adalah, despite all the differences we had circa '00-'01, we are able to sit and share loads n loads of things that night.

sebab ni la mamak waiter tu berbulu ngan stone..

Apa yang berlaku malam tu? Well, mcm biasa, sesi mentekedarah mengambil tempat terlebih dahulu. Kemudian disusuli dengan ucapan dari project manager kita, Encik Pokgad yg menerangkan tujuan perjumpaan. Seterusnya, ahli-ahli committee yang telah dilantik menjalankan mesyuarat tergempar bagi membincangkan hala tuju reunion akan datang. Hadirin yang lain meneruskan agenda gosip, mengumpat, mengutuk dan tidak ketinggalan juga berbalah tentang BPL.

org lain takleh nak port dalam ni sbb stone ada share ngan encik rafi..

Ngam2 committee dah setel meeting, jam pun dah baik tunjuk pukul 1115. Futsal dah booked pukul 1130. Dengan kelajuan super-ultra, kanak-kanak riang ini mengambil langkah untuk meninggalkan hiruk-pikuk di Rafi 100 Roti dan menuju ke arah futsal berhampiran. Acara yang seterusnya melibatkan guys sahaja while the girls were watching like we were endangered species in the cage. Masing-masing nak bukak skill yang lama terbuku.. Malah ada juga yang nak bukak skill yang takde dalam buku.

gambar ni tak clear sangat sebab semua yg dlm gambar tu tak ensem. kecuali yg baju kuning - COMEL!

Memandangkan dah lama tak berfutsal, masing-masing menyalahkan condition padang yang sangat licin. Sekonyong-konyong, tibalah makhluk gergasi yang kononnya berdarah Itali dan membesar di Old Trafford. Cit poodah.. Buat semak padang je. Sesi berterusan dan gambar-gambar seterusnya terlalu pantas utk dikongsi bersama. Apapun, inilah scenery di tepi padang...

nana dan izzah nampak cerah.. Terima kasih kepada Fair & Flash..

mereka ini memang minat dekat Syazreen..

Pas futsal je kitorang pun gerak la ke original Hakim n abiskan minit-minit kecederaan kat situ. Basically kitorang discuss-discuss utk wrap up shits. Dapatlah disimpulkan bahawa masing-masing terlalu letih n tak mampu nak gi kenduri Ina keesokan harinya. Ditambah plak dengan sesi PES di umah transit. Memang kaw.. Aku dan Stone plak bernasib baik kerana dapat menyaksikan dua kemalangan ngeri dalam masa 10 minit. Final conclusion? Akan diterangkan dalam post sterusnya nanti. Ini aku post dlm keadaan rushing sgt2. Ada sket lagi watikah untuk kita semua.

Pesanan penaja - Undi anda menentukan nasib negara. Vote for Ramlal!

KENDURI

Selamat Pengantin Baru!!! kepada saudari ina dan suami yang tersayang.
Moga-moga indah dan sejahtera melayari alam rumah tangga.

Walimatul Urus & Ya Qadzial Hajat ~ Anda mahu makan free?

This is Hasina Yop's msg to me..

gambo yg dirembat dari profile friendster beliau

"hye siam!!
aku nak jemput ko ngan bebudak lain dtg aku nye wedding..24.2 nie
alamat aku

31, Jalan 1/149k,
Bdr Baru Sri Petaling,
57000 Kl

dtg tau!

Sorrylah aku tak dpt g reunion..aku nikah on 23.2"

So, aku tak pasti lagi dapat join ke tak. Kalo ade kaki, aku join.. Kalo takde, susah gak la nak menebalkan muka. Kalo ramai2 pasti tak malu. Satu envelope, kita donate sorang singgit, dah dapat makan free.. Marilah memeriahkan majlis perkahwinan beliau..

Dari kami angkatanenambelas, semoga anda menempuh hari-hari paling bahagia dalam hidup anda. Tahniah dan kepada yang lain, anda bila lagi? Tunaikan kewajipan anda..

discussion confirmation

Setelah berbincang beberapa dan mengambilkira faktor cuaca dan kelebaran para hadirin, Encik Stone (selaku tuan rumah adhoc) telah bersetuju untuk menetapkan venue, masa dan tarikh gathering pre-reunion kita. Setelah diperkenankan oleh penyimpan mohor-mohor besar di Raja, dengan ini diisytiharkan bahawasanya majlis akan mengambil tempat seperti berikut:

Venue : Restoran Rafi Seksyen 18 Shah Alam
Tarikh : 23/02/2008
Masa : 2000-23oo hrs

Xtra Activity: 2 hours of futsal session
Masa : 2330-0130 hrs
Venue : sila lah tanya Encik Mustaqim @ not-so-cold Stone

Adapun sebarang perubahan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Sementara itu, sila hebah-hebahkan berita ini ke seantero Malaya. Meskipun demam pilihanraya sedang melanda, tak perlulah kita nak demam semata-mata nak gather. Tak best kalo datang function dalam keadaan demam.

sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi

siam - 0176726205
pokgad - 0129848213
stone - 0192872322
emud - 0126302169

aku tak ingat no phone diorang ni. nanti aku update balik. FYI, transportation ke Seksyen18 adalah dengan menggunakan komuter n berenti kat Stesen Shah Alam. Dari situ amik la cab n kabo kt dia nak ke Giant/Mydin. Kalo nak sep duit mcm aku, call stone dtg pickup dgn kereta baru beliau.

Wassalam...

Keje ngan kerajaan

MIDA ada bukak keje kosong.....
tarikh tutup 25/02/2008.....

sesapa nak apply, boleh hantar ikut borang tu atau hantar kat aku pada gathering nanti....


www.mida.gov.my

small gathering

nak buat small gathering....
nak bincang pasal aktiviti akan datang....
tarikh, masa dan tempat seperti berikut.....

tarikh : 16 @ 23 Februari 2008
masa: 11.00 pagi
tempat: McD IOI Mall, Puchong

tempat tu tak ramai org...parking pn banyak....
sesapa yang nak komen, sila respon kat sini....
sempat la aku contact balik.....

Booked date

Tarikh kalau nak buat reunion tahun ni.....


Sbb cuti tak banyak kena best mcm tahun baru cina....
skrg cuma tinggal 19/5 je cuti jatuh hari Isnin....

so, sesapa nak jadi komiti utk reunion, boleh la menawarkan diri...
tarikh cadangan 17/5-19/5 (pagi sabtu kita start, balik isnin pagi)....
so, 18/5 tu kita dapat satu hari penuh....
nak main game mcm hari tu bleh....
nak buat mlm kebudayaan pn bleh....



ada sesapa nak lead tak????

Lokasi PICNIC B16

PICNIC bulan Julai

Labels

NST online

Cepat kira

Followers

kotak jerit

Disclaimer

Jika anda mempunyai sebarang input untuk dimasukkan atau aduan untuk disampaikan, sila emailkan kepada :
nmfaizal84@gmail.com (pok gad)

atau terus hubungi 012-984 8213